Opfrissingscursus voor uw attest?

Het kan voortaan (deels) digitaal!

AANBOD EN INSCHRIJVINGEN

Salus Training blijft innoveren en biedt daarom digitale opfrissingscursussen aan. Dreigt de geldigheid van uw attesten na vijf jaar te verlopen, dan kan u voortaan van deze optie gebruik maken. Uiteraard streven we ook digitaal naar de hoogste kwaliteit, zodat uw medewerkers optimaal veilig aan de slag kunnen.

Voordelen van een digitale opfrissingscursus


In veel gevallen is het attest dat men krijgt na een veiligheidsopleiding ‘slechts’ vijf jaar geldig. Dat betekent dus dat uw werknemers na vijf jaar aan een opfrissing toe zijn. Zo zijn ze voldoende geïnformeerd over nieuwe toepassingen en ligt de eerder aangeleerde opleiding weer fris in het geheugen.

Bij Salus Training bieden we deze opfrissing voortaan (deels) digitaal aan. Het volledige theoretische luik kan online gevolgd worden. Daardoor hoeven uw medewerkers zich niet te verplaatsen, is de opleiding toegankelijker én ook voordeliger. Voor de aansluitende praktijk blijft alles plaatsvinden in ons eigen opleidingscentrum in Wevelgem of ter plaatse in uw bedrijf. 

Duur van de opleiding?

Het theoretisch gedeelde wordt gevolgd op eigen tempo en wanneer het best past. Het enige dat nodig is is een computer. Na het doorlopen van de theorie, wordt het examen afgelegd. Geslaagd voor het examen? Nu kan de praktijk gevolgd worden op specifieke dagen in ons opleidingscentrum of in uw bedrijf. Neem daarvoor contact met ons op!

Talen

Wist u overigens dat de opleidingen zowel in het Nederlands, Frans als Engels gegeven kunnen worden? Ook voor de opleiding van anderstalige medewerkers kunt u dus zeker bij Salus Training terecht.

Aanbod digitale opleidingen:

- Elektrische transpallet/stapelaar - NL/FR/ENG

- Vorkheftruck- NL/FR/ENG

- Reachtruck - NL/FR/ENG

- Hoogwerker (praktijk enkel in company) - NL/FR/ENG

- BA4 Elektrische risico's - NL

 

Voor wie?

De digitale modules zijn ontwikkeld voor ervaren en/of gevorderde cursisten. De module kan worden ingezet voor meerdere doeleinden. Ze bestaan uit 2 onderdelen: een leergedeelte ter herhaling van kennis, inzichten en toepassingen. Ze voorziet tevens systematisch in kleine toetsingsgedeeltes. Direct aansluitend is een examen voorzien. De leermodule ondersteunt werkgevers omdat ze tegemoet komt aan een verplichte trainingsbehoefte, de nood aan sensibilisering en het invullen van wettelijke verplichtingen.

Attest

Elke geslaagde deelnemer ontvangt het officieel attest dat 5 jaar geldig is.

Wenst u meer info of een demo van de digitale modules? Contacteer ons.

 

De digitale opleidingen komen eveneens in aanmerking voor de subsidie van de KMO-portefeuille.