Heftruck opleiding in 1 dag? Welkom bij Salus Training!

Op zoek naar een betrouwbare partner voor uw heftruck opleiding in 1 dag? Zowel voor startopleidingen als opfrissingen staat Salus Training paraat. Ontdek hier meer over onze heftruck opleidingen.

 

Volledige heftruck opleiding: theorie en praktijk

Wie een beroep doet op Salus Training voor zijn heftruck opleiding, geniet een compleet en flexibel aanbod. Zo bieden wij zowel de theorie als de praktijk aan en zijn er verschillende mogelijkheden om de heftruck opleiding af te stemmen op uw activiteiten.

De theoretische opleiding kan bijvoorbeeld helemaal digitaal gevolgd worden, waardoor uw medewerkers tijd uitsparen. Het laat hen toe om de opleiding te volgen wanneer het best past in het werkschema en doen dat bovendien volledig op eigen tempo.

Nadat de medewerkers geslaagd zijn voor het theorieluik, kan er vervolgens ingeschreven worden voor de praktijk. En ook hier stelt Salus Training zich flexibel op. Zo hebben wij zelf een goed uitgerust opleidingscentrum in Wevelgem, maar kan de heftruck opleiding ook in uw bedrijf worden gegeven.

De kostprijs voor de startopleiding voor heftruckchauffeurs bedraagt 150 euro per deelnemer, exclusief btw en eventuele verplaatsingskosten voor de praktijkopleiding in uw bedrijf. In de prijs zijn zowel de theorie als de praktijk in begrepen en u kunt tot tien deelnemers in één keer inschrijven. Na het volgen van de praktijk ontvangen zij allen een officieel attest dat vijf jaar geldig blijft. Wilt u meer medewerkers inschrijven, neem dan eerst even contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Gezien onze ligging in West-Vlaanderen, vlakbij de grens met Henegouwen en Noord-Frankrijk, bieden we de heftruck opleiding bovendien volledig in twee talen aan. U kunt dus zowel voor een Nederlandstalige als Franstalige opleiding bij ons terecht.

 

Opfrissing van de heftruck opleiding in 1 dag

Indien er in uw bedrijf met heftrucks wordt gewerkt, dan wist u vast al dat de attesten slechts vijf jaar geldig blijven en dus is er regelmatig een opfrissing nodig. Salus Training staat daarom in voor een opfrissing van de heftruck opleiding in 1 dag. Ook deze opleiding wordt uiteraard in het Nederlands en Frans aangeboden in ons opleidingscentrum.

De heftruck opleiding in 1 dag is bedoeld voor medewerkers die al ervaring hebben en actief zijn in magazijnen of op bedrijfsterreinen waarbij ze de heftruck gebruiken. Zij dienen voor de opleiding bovendien over hun eigen persoonlijke beschermingsmiddelen (PMB’s) te beschikken. Tijdens de opleiding worden alle essentiële factoren overlopen om efficiënt, correct en veilig aan de slag te gaan met een heftruck. Zo zijn uw medewerkers perfect gewapend om deze kennis op de werkvloer toe te passen.  

De kostprijs voor de heftruck opleiding in 1 dag bedraagt 240 euro per deelnemers, exclusief btw. Water, koffie en middaglunch zijn inbegrepen in de prijs. Na afloop van de opleiding ontvangen alle deelnemers het officieel attest en de bijhorende badge, die opnieuw vijf jaar geldig zijn.

 

Boek nu uw heftruck opleiding bij Salus Training

Heeft u nog vragen of wilt u graag uw heftruck opleiding in 1 dag vastleggen? Salus Training helpt u graag verder. Zo kan u hier ons huidig aanbod met opleidingen ontdekken en ook meteen intekenen voor de opleiding die u wenst. Op deze pagina leest u dan weer meer over de inhoud van onze heftruck opleiding. Bij eventuele vragen of bedenkingen kan u steeds vrijblijvend contact opnemen via het contactformulier op de website. Graag tot binnenkort bij Salus Training!