Opfrissingscursus voor uw attest? Het kan voortaan (deels) digitaal

 

Salus Training blijft innoveren en biedt daarom digitale opfrissingscursussen aan. Dreigt de geldigheid van uw attesten na vijf jaar te verlopen, dan kan u voortaan van deze optie gebruik maken. Uiteraard streven we ook digitaal naar de hoogste kwaliteit, zodat uw medewerkers optimaal veilig aan de slag kunnen.

 

Voordelen van een digitale opfrissingscursus

In veel gevallen is het attest dat men krijgt na een veiligheidsopleiding ‘slechts’ vijf jaar geldig. Dat betekent dus dat uw werknemers na vijf jaar aan een opfrissing toe zijn. Zo zijn ze voldoende geïnformeerd over nieuwe toepassingen en ligt de eerder aangeleerde opleiding weer fris in het geheugen.

Bij Salus Training bieden we deze opfrissing voortaan (deels) digitaal aan. Het volledige theoretische luik kan online gevolgd worden. Daardoor hoeven uw medewerkers zich niet te verplaatsen, is de opleiding toegankelijker én ook voordeliger. Voor de aansluitende praktijk blijft alles plaatsvinden in ons eigen opleidingscentrum in Wevelgem of ter plaatse in uw bedrijf. 

Wist u overigens dat de opleidingen zowel in het Nederlands, Frans als Engels gegeven kunnen worden? Ook voor de opleiding van anderstalige medewerkers kunt u dus zeker bij Salus Training terecht.

 

Salus Training als ervaren partner

Als onderneming kunt u voor een ruim aanbod aan opleidingen bij Salus Training terecht. Zo organiseren wij basisopleidingen voor medewerkers zonder ervaring en opfrissingscursussen voor medewerkers met ervaring. Voor diverse (veiligheids)functies in de bouwsector kunnen bij ons de verplichte attesten behaald worden. Denk onder meer aan onze heftruck opleiding, torenkraan opleiding of het bewijs van vakbekwaamheid (Code 95).

Op onze website vindt u ongetwijfeld de opleiding die perfect bij uw diensten aansluit, maar uiteraard kan u ook steeds op onze experts rekenen voor gericht advies. Zo vertellen we u graag of een digitale opfrissingscursus mogelijk is voor uw team. Bovendien past Salus Training zich probleemloos aan naar het ploegenstelsel van uw team en zijn ook opleidingen voor nacht- of weekendploegen mogelijk. Op die manier stellen we alles in het werk om alle werknemers een kwalitatieve opleiding aan te bieden.

 

Wilt u ook gebruik maken van onze digitale opfrissingscursussen of wenst u hierover meer informatie? Aarzel dan zeker niet om contact op te nemen met Salus training.