Doelgerichte veiligheidsopleiding in de bouw

In België is het wettelijk verplicht om een (minimale) veiligheidsopleiding in de bouw aan te bieden. Dit uiteraard om de kans op arbeidsongevallen drastisch te laten dalen. Als erkend opleidingscentrum kan Salus Training je hierbij helpen. Zo bent u welkom in ons centrum in Wevelgem, maar kunnen we ook praktijkopleidingen in uw bedrijf organiseren.

 

Welke veiligheidsopleiding in de bouw kan u kiezen?

De sterkte van Salus Training is dat we een ruim aanbod hebben met veiligheidsopleidingen in de bouw. Daardoor kunt u de opleiding kiezen die best bij uw activiteiten past. Werken uw medewerkers met een heftruck, reachtruck, zijlader, hoogwerker, verreiker, rolbrug, wiellader, graafmachine, mobiele kraan of torenkraan? Voor elk van deze machines bieden wij een specifieke veiligheidsopleiding aan, waardoor uw personeel optimaal veilig en efficiënt aan de slag kan.

Daarnaast zijn er nog andere relevante veiligheidsopleidingen in de bouw. Aanslag van kritieke lasten, veilig werken op hoogte, omgaan met elektrische risico’s, brandveiligheid, EHBO, wegsignalisatie of asbestbestrijding bijvoorbeeld. Dankzij onze jarenlange expertise in opleidingen helpen we u aan een veilige werkomgeving.

 

Salus Training als partner voor uw veiligheidsopleiding in de bouw

Naast het uitgebreid aanbod heeft Salus Training nog enkele duidelijke troeven. Zo kunt u de veiligheidsopleiding in de bouw in ons eigen opleidingscentrum volgen, maar is het ook mogelijk om dit in uw bedrijf te organiseren. Wij passen ons met plezier aan naargelang het ploegenstelsel van uw team en bieden ook opleidingen aan voor nacht- of weekendploegen. Dit is overigens allemaal in het Nederlands en het Frans mogelijk, zodat iedereen de opleiding comfortabel kan volgen.

Is er sprake van theoretische opleidingen, dan is het overigens mogelijk om deze (deels) digitaal te volgen. Extra handig, want zo volgt u de opleiding wanneer het perfect in de agenda past.

 

Samenwerken met een ervaren partner voor uw veiligheidsopleiding in de bouw? Aarzel dan niet langer en neem nu vrijblijvend contact op met het team van Salus Training. Tot binnenkort!